bureau blauwgeel

Bureau BlauwGeel hadden een nieuw pand op het oog op de Oudegracht in hartje centrum Utrecht. Zij zochten een interieurarchitect die voor hen het hele traject van ontwerp, projectmanagement, bouw en oplevering, op zich wilde nemen. Het doel was om een unieke plek te creëeren waar klanten Bureau BlauwGeel beleven en het team van medewerkers toegewijd kunnen werken.

 

DotElephant en Joost Marchal (www.joostmarchal), verrasten hen met een geheel op maat gemaakt kantoor. Het kantoor is een groen ‘zwembad’ waar een looppad voor de klant doorheen loopt. Een beleving van wachten tot een bezoek aan de wc. Klanten nemen plaats in de wachtzone en zien de medewerkers ondertussen aan het werk. Als zij meegaan voor hun afspraak, betreden zij het pad via de trap en treden verder het kantoor in. Aan het einde van het pad zit de baas. De medewerkers werken ondertussen aan een speciaal voor hen op maat gemaakte teamtafel.

 

Een creatief, speels en onderscheidend kantoor is het resultaat.

eindresultaat

360 graden foto’s

ontwerp

voor